• Platte hondenknuffel wit Ecume / wit Multico
  • Platte hondenknuffel wit Ecume / wit Multico
  • Platte hondenknuffel wit Ecume / wit Multico

    Exclu web

  • Platte hondenknuffel wit Ecume / wit Multico

    Exclu web

Platte hondenknuffel

Artikelnummer 4429387450 Petit Bateau
- +
€ 19,90
Levering
binnen 3-5 dagen
Gratis ruilen
in de winkel
Ref 4429387450

Oude collectie

  • We vallen voor deze schattige vierkante knuffel voor baby's, gemaakt van effen fluweelkatoen in jersey met de iconische Petit Bateau milleraiesstreepjes op de achterkant. Op één van de hoeken van het vierkant vinden we een charmante hondenkop terug met een mooi hartje geborduurd op z'n oog. Deze zachte knuffel kan baby gemakkelijk in de handjes pakken: perfect als klein geboortegeschenkje!

Stof

  • Devant : 100% Polyester Dos : 100% Katoen
Maximum temperatuur 30 ° C • zacht draaien
niet bleken
niet in de droger
niet strijken
Niet professioneel reinigen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie
C'est vous qui en parlez le mieux !