• Muisknuffel voor babymeisjes wit Lait / wit Multico

    Exclu web

    -50%
Artikelnummer 2484270450 Petit Bateau

Muisknuffel voor babymeisjes

- +
€ 24,90 € 12,45
The big family

Met deze aankoop zult u + 13 getrouwheidspunten sparen.

Levering
binnen 8 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 2484270450

Oude collectie

  • We zijn helemaal in de ban van deze leuke muisknuffel voor babymeisjes met een schattig bloemendessin. Verfijnde details: de lichtjes gefronste kraag en de geborduurde snoet, handen en voeten. Deze knuffel in superzacht katoen met gewatteerde vulling is oersterk en zal uw kind gegarandeerd jarenlang vergezellen. Baby's kunnen deze Petit Bateau knuffel gemakkelijk vastgrijpen aan de grote oren en lange poten.
  • On craque pour ce doudou souris bébé fille imprimé d'un charmant motif de fleurs en all-over. On note le détail raffiné de la collerette légèrement froncée et des finitions brodées sur le visage, les mains et les pieds du doudou. Réalisé en coton très doux à l'extérieur et en ouatine moelleuse à l'intérieur pour durer dans le temps, le doudou Petit Bateau est pourvu de larges oreilles et de longues jambes faciles à attraper pour un bébé.

Stof

  • Buitenkant : 100% Katoen Vulling Voering : 100% Polyester
Maximum temperatuur 40 ° C • normaal draaien
niet bleken
niet in de droger
ijzer bij een maximale temperatuur van 110 ° C / strijken stoom kan leiden tot onherstelbare schade
Niet professioneel reinigen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie