• Herenshirt blauw Smoking / wit Marshmallow
  • Herenshirt blauw Smoking / wit Marshmallow
  • Herenshirt blauw Smoking / wit Marshmallow
  • Herenshirt blauw Smoking / wit Marshmallow
  • Herenshirt blauw Smoking / wit Marshmallow
  • Herenshirt blauw Smoking / wit Marshmallow

Herenshirt

Artikelnummer 5390201 Petit Bateau
- +
€ 29,90
Levering
binnen 3-5 dagen
Gratis ruilen
in de winkel
Ref 5390201220

Forme ajustée iconique, col rond, élasticité et confort naturel grâce au tricotage côte 1x1, livré sous pack.

  • Iconisch T-shirt met korte mouwen van origineel en effen gebreid 100% katoen.
  • Iconische nauwsluitende pasvorm, elasticiteit en natuurlijk comfort dankzij het ribgebreid 1x1, geleverd in een doos.
  • Iconisch van zuiver zacht katoen, het signature Petit Bateau T-shirt.
  • Iconisch van zacht zuiver katoen, het gestreepte cult T-shirt met ronde kraag voor mannen.

Stof

  • 100% Katoen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie
Dit artikel heeft het Oeko-Tex Standard 100-label. Dit label is strenger dan nationale en internationale normen en voert regelmatig onafhankelijke controles uit. Hierdoor zijn alle delen van het kledingstuk gegarandeerd onschadelijk (de vezels zelf, de verf en de prints, maar ook de knopen, drukknopen en ritsen)
Zo zorgt Petit Bateau er tijdens het volledige fabricageproces voor dat alle afgewerkte artikelen voor de collecties pasgeboren baby's, ondergoed voor baby's, kinderen en volwassenen en nachtkleding volledig onschadelijk zijn. Petit Bateau heeft nog veel goede ideeën voor de toekomstige generaties!
C'est vous qui en parlez le mieux !