• Bolero in tricot voor babymeisjes bruin Shitake
  • Bolero in tricot voor babymeisjes bruin Shitake
  • Bolero in tricot voor babymeisjes bruin Shitake

    Exclu web

  • Bolero in tricot voor babymeisjes bruin Shitake

    Exclu web

Bolero in tricot voor babymeisjes

Artikelnummer 2801477 Petit Bateau
- +

Vanaf

€ 34,90
Levering
binnen 5 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 2801477000

Oude collectie

  • Deze charmante bolero voor babymeisjes is gemaakt van 100 % gebreid katoen (naald 12). Het mooie vest heeft een ronde hals, lange mouwen en een ribboord onder aan de mouwen en aan de onderkant. Handig detail: de sluiting met één knoop aan de hals. Licht A-lijnmodel. Maak de feestlook van uw babymeisje compleet met deze prachtige bolero.

Stof

  • 100% Katoen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie