VOLG UW BESTELLING

Uw bestelling is onderweg! Om het verder te bekijken, log in op uw account. U krijgt een mail bij de verzending van uw pakket.

VOLG UW BESTELLING

LEVERING IN BOETIEK (GRATIS)

Ontvangst van uw pakket binnen de 5 dagen vanaf de betaling in een selectie van boetieks. *Zie AVV artikel 4.2.

LEVERING IN BOETIEK (GRATIS)
LEVERING AAN HUIS : 4,95€

LEVERING AAN HUIS : 4,95€

Geniet van de levering aan huis, binnen de 5 werkdagen vanaf de verzending, via Bpost, voor België, PostNL voor Nederland.

RUILEN IN BOETIEK

Ruilen in de winkel: Wij ruilen binnen 30 dagen of 45 dagen als je lid bent van The Big Family. Geschenken natuurlijk, maar ook de Super Sales en web exclusieve items- Voor Sale heb je 15 dagen om te ruilen. Op maat gemaakte producten, producten met de vermelding "Exclusief online" en producten die zijn afgeprijsd tijdens "(SUPER) Outlet Days" komen niet in aanmerking voor omruiling.

De terugbetaling van uw webartikelen in boetiek: Het is nu mogelijk en wij betalen alles terug! Je hoeft je spullen alleen maar binnen 30 dagen in boetiek af te geven of binnen 45 dagen als je lid bent van The Big Family. Zelfs de Super Sales en de web exclusieve items - Let op: artikelen in sale worden niet terugbetaald (alleen ruilen is mogelijk) en u moet de kassabon (of de factuur) altijd laten zien.

 

 

Hoe werkt het ? *

U moet dan gewoon het ongedragen en ongewassen artikel in zijn oorspronkelijke verpakking (met etiket) naar de winkel brengen (uitgezonderd persoonlijke borduurservice) met uw factuur.
*Zie AVV 8.1.

VEILIGE BETALING

Bestellen via onze website kan, zelfs met je ogen dicht! Uw bankgegevens zijn beschermd door SSL en blijven niet bewaard in ons informatiesysteem. Uw online betalingen zijn volledig verzekerd.

DE RETOURS

Dankzij onze service 'Tevreden of Terugbetaald' heeft u de mogelijkheid om uw artikelen te retourneren. Artikelen waar u niet tevreden van bent kan u terugsturen binnen een termijn van 30 dagen vanaf ontvangst van uw bestelling. De leveringskosten en de retourzending zijn te uwen laste.


Door een technisch probleem kan de verwerking van retourzendingen langer duren. Wij verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.

Hoe werkt het ?

1. Ik valideer mijn retourzending op mijn internet account op www.petit-bateau.be door de bestelling en het (de) betreffende artikel(en) te selecteren.

2. In mijn verzendingspakket stop ik mijn ongedragen, ongewassen, niet gepersonaliseerde producten in hun originele verpakking. Ik voeg ook de leveringsbon of de factuur toe.

3. Ik schrijf het onderstaande adres op mijn pakket en ik frankeer het (tegen het huidige tarief) :

Petit Bateau Galeries Louise

– retour internet –

Avenue de la Toison d’Or 50

1000 Bruxelles

Belgique

4. Ik ontvang mijn terugbetaling binnen een termijn van 10 dagen na verzending van het pakket, via het kanaal dat ik gebruikt heb voor de betaling.


HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA

Schrijf u in via het getrouwheidsprogramma en geniet van de exclusieve aanbiedingen Spaar uw punten op en ruil in tegen kortingen Ontvang een verrassing voor uw verjaardag

HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA

PERSOONLIJK BERICHTJE

Het zijn de kleine details die het verschil maken en Petit Bateau helpt u hierbij! In uw winkelmandje kunt u kiezen voor een « Geschenkdoos » en daarbij een persoonlijk berichtje toevoegen. (€2)

DE CADEAUKAART

Een geschenk dat zeker zal plezier doen de Petit Bateau cadeaukaart*! *Zie voorwaarden