Voorwaarden lopende aanbiedingen

SALE

*Aanbieding geldig van 10 juli t.e.m. 23 juli 2019, uitsluitend op de artikelen van de Lente/Zomercollectie 2019 gemerkt met gekleurde pastilles (behalve cadeaukaarten, partnerships, artikelen zonder korting en artikelen niet gemerkt). Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa in de deelnemende boetieks in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (met uitsluiting van corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be, voor leveringen exclusief in België en Nederland. Groene stip: -20%, blauwe stip : -30%, oranje stip: -40%, rode stip: -50%.

SALE

Laatste afprijzing

Aanbieding geldig van 19 t.e.m. 31 juli 2019, uitsluitend op de artikelen van de Lente/Zomercollectie 2019 gemerkt met gekleurde pastilles (behalve cadeaukaarten, partnerships, artikelen zonder korting en artikelen niet gemerkt). Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa in de deelnemende boetieks in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (met uitsluiting van corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be, voor leveringen exclusief in België en Nederland. Groene stip: -20%, blauwe stip : -30%, oranje stip: -40%, rode stip: -50%.

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidspunten. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties.