Voorwaarden lopende aanbiedingen

Back to School

10€ aangeboden per aankoop van 50€ op de Dagcollectie Herfst-Winter 2019*

*Aanbieding geldig vanaf 21 augustus t.e.m. 15 september 2019 : € 10 aangeboden per aankoop van € 50 van artikelen uit de Dagcollectie Herfst-Winter 2019 (met uitzondering van de collecties Ondergoed en Nacht, partnerships, artikelen gemerkt als artikelen zonder korting en cadeaukaarten). Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg (corners, concessies en outlets uitgezonderd) en op www.petit-bateau.be, voor leveringen uitsluitend in België en Nederland. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen. Uitzonderlijk cumuleerbaar met de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa en in uw online mand met de code SCHOOL.

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidspunten. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties.