Voorwaarden lopende aanbiedingen

Uitzonderlijke Dagen

*Aanbieding voorbehouden aan klanten die een specifieke uitnodiging hebben ontvangen. Aanbieding geldig op 18 en 19 mei 2022: -30% op confectie (met uitzondering van de artikelen uit de Water Family capsulecollectie en artikelen genoteerd als " artikel zonder korting"), ondergoed, nachtkleding en accessoires. Aanbieding met betrekking tot de huidige collectie en eventuele referenties uit vorige collecties. Aanbod geldig in de deelnemende Petit Bateau-winkels gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg, en op www.petit-bateau.be/nl. Strikt persoonlijke aanbieding. Onmiddellijke korting aan de kassa in de deelnemende winkels, uitsluitend op vertoon van deze ontvangen uitnodiging of op www.petit-bateau.be/nl mits u bent ingelogd op uw klantenaccount. Aanbieding kan niet worden gecumuleerd met lopende acties, met uitzondering van gratis verzending indien van toepassing. Levering uitsluitend in België en in Nederland. De getrouwheidskorting kan niet worden gebruikt voor de aankoop van de artikelen die tijdens deze aanbieding worden weggegeven.

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

*Aanbieding geldig bij elke aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partnerships en cadeaukaarten) met een minimale waarde van €49 in één enkele aankoop. Strikt persoonlijk aanbod, éénmaal geldig per aangegeven familielid op het klantaccount. Naar keuze: een product benoemd door Petit Bateau, zolang de voorraad strekt, of een voucher van €10, in één keer te besteden en enkel geldig op de bovenstaande aankoop. Aanbieding geldig gedurende 2 maanden vanaf de aangegeven verjaardagsdatum van de betrokken klant, zoals vermeld op het klantaccount. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en getrouwheidskortingen.

Aanbieding geboorte

Keuze tussen een paar slabbetjes, tot zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig vanaf 49€ aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partenerships en cadeaukaarten) in één enkele aankoop. Aanbod éénmaal geldig, enkel voor de leden en nieuwe leden van het getrouwheidsprogamma "The Big Family" die een kind van maximum 3 maand oud hebben. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be met de code BABY. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Tijdens de kerstperiode

Tijdens de kerstperiode geldt dat voor alle aankopen tot en met 25 december 2021 ruilen en retourneren mogelijk is tot en met 31 januari 2022 (aanbieding onderworpen aan voorwaarden)* * Aanbieding geldig voor alle aankopen op www.petit-bateau.be/nl tot en met 25 december 2021: gekochte artikelen kunnen worden geruild of geretourneerd tot en met 31 januari 2022. De andere voorwaarden voor omruiling en terugbetaling van artikelen zoals bepaald in de Algemene Verkoopsvoorwaarden blijven van toepassing (www.petit-bateau.be/nl/algemene-verkoopvoorwaarden/). De omgeruilde of geretourneerde artikelen dienen ongedragen en ongewassen te zijn, ze moeten zijn voorzien van hun oorspronkelijke etiket en in hun oorspronkelijke verpakking zitten (die geopend kan zijn geweest). Indien de omruil- of terugzendtermijn bepaald in de Algemene Verkoopsvoorwaarden gunstiger is voor de klant zal deze termijn gelden.