Voorwaarden lopende aanbiedingen

MID SEASON SALE

*Aanbieding geldig vanaf 14/10/19 tot en met 27/10/19 bij aankoop van tenminste 3 artikelen uit de DAGcollectie Herfst/Winter 2019 (behalve ondergoed, nachtcollectie, partnerships, artikelen gemerkt als "zonder korting" en cadeaukaarten). Accessoires inbegrepen. Lijst van betreffende referenties beschikbaar in de bettrefende boetieks. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks van België, Groothertogdom Luxemburg en Nederland (corners, concessies en outlets uitgezonderd) en op www.petit-bateau.be. Niet cumuleerbaar met andere lopende promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk aftrekbaar aan de kassa en automatisch in uw online mandje voor leveringen uitsluitend in België en in Nederland.

Punten worden verdubbeld

*Aanbieding geldig vanaf 01/10/2019 t.e.m. 13/10/2019, bij elke aankoop op de Herfst/Wintercollectie 2019, voor klanten met een klantenkaart. Aanmaken van een kaart mogelijk in boetiek. Aanbod geldig bij aankoop van minimum 1 artikel en niet van toepassing op cadeaukaarten. Enkel geldig in de deelnemende boetieks gelegen in België, Nederland, Groot hertogdom Luxemburg (corners, concessies en outlets uitgezonderd) en op www.petit-bateau.nl"

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

*Aanbieding geldig bij elke aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partnerships en cadeaukaarten) met een minimale waarde van €49 in één enkele aankoop. Strikt persoonlijk aanbod, éénmaal geldig per aangegeven familielid op het klantaccount. Naar keuze: een product benoemd door Petit Bateau, zolang de voorraad strekt, of een voucher van €10, in één keer te besteden en enkel geldig op de bovenstaande aankoop. Aanbieding geldig gedurende 2 maanden vanaf de aangegeven verjaardagsdatum van de betrokken klant, zoals vermeld op het klantaccount. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en getrouwheidskortingen.

Aanbieding geboorte

Keuze tussen een paar slabbetjes, tot zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig vanaf 49€ aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partenerships en cadeaukaarten) in één enkele aankoop. Aanbod éénmaal geldig, enkel voor de leden en nieuwe leden van het getrouwheidsprogamma "The Big Family" die een kind van maximum 3 maand oud hebben. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be met de code BABY. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.