Voorwaarden lopende aanbiedingen

BOOSTER - De (SUPER) Outlet Days

Vanaf 13 maart 2020 om 00u00 tot en met 15 maart 2020 tot middernacht 10% extra korting bij aankoop vanaf 3 artikelen met korting* 20% extra korting bij aankoop vanaf 5 artikelen met korting* Enkel op www.petit-bateau.be

*Aanbieding geldig vanaf 13 maart 2020 om 00u00 tot en met 15 maart 2020 tot middernacht, op de artikelen die vermeld zijn met een korting in het kader van de « (SUPER) Outlet Days » aanbieding. Aanbieding enkel geldig op www.petit-bateau.be. Aanbieding geldig bij aankoop vanaf minimum 3 of 5 artikelen met korting in één enkele aankoop. Kortingen kunnen niet met elkaar worden gecumuleerd. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen (met uitzondering van de « (SUPER) Outlet Days » en/of gratis levering indien van toepassing. Getrouwheidskortingen niet cumuleerbaar met de artikelen die tijdens deze aanbieding in korting zijn.Levering exclusief in België en Nederland.

(Super) Outlet Days

Tot -50% korting op een selectie van artikelen uit de vorige collecties* Vanaf 11 maart om 7u tot en met 15 maart 2020 tot middernacht Exclusief op www.petit-bateau.be

*Aanbieding enkel online geldig, Vanaf 11 maart om 7u tot en met 15 maart 2020 tot middernacht, op www.petit-bateau.be. Korting van -30%, -40% of -50% op artikelen die met een gekleurd etiket zijn gemarkeerd; deze komen uit de vorige collecties. Niet cumuleerbaar met getrouwheidskortingen. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen met uitzondering van eventuele aanvullende kortingen of gratis verzending, indien van toepassing. Leveringen enkel mogelijk in België en Nederland.

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

*Aanbieding geldig bij elke aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partnerships en cadeaukaarten) met een minimale waarde van €49 in één enkele aankoop. Strikt persoonlijk aanbod, éénmaal geldig per aangegeven familielid op het klantaccount. Naar keuze: een product benoemd door Petit Bateau, zolang de voorraad strekt, of een voucher van €10, in één keer te besteden en enkel geldig op de bovenstaande aankoop. Aanbieding geldig gedurende 2 maanden vanaf de aangegeven verjaardagsdatum van de betrokken klant, zoals vermeld op het klantaccount. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en getrouwheidskortingen.

Aanbieding geboorte

Keuze tussen een paar slabbetjes, tot zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig vanaf 49€ aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partenerships en cadeaukaarten) in één enkele aankoop. Aanbod éénmaal geldig, enkel voor de leden en nieuwe leden van het getrouwheidsprogamma "The Big Family" die een kind van maximum 3 maand oud hebben. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be met de code BABY. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.