Voorwaarden lopende aanbiedingen

Sale Nederland

*Aanbieding geldig vanaf 16 juni tot en met 31 juli 2021: -20%, -30% of -50% op dagcollectie-artikelen, ondergoed en nachtkleding met een gekleurd etiket (met uitzondering van artikelen genoteerd als " artikel zonder korting"), binnen de grenzen van beschikbare voorraden. Het kortingspercentage dat op elk artikel wordt toegepast, kan tijdens de solden veranderen. De korting die op elk product wordt toegepast, is de korting die overeenkomt met de kleur van het etiket op dat product. Aanbieding met betrekking tot de huidige collectie en eventuele referenties uit vorige Petit Bateau-collecties. Aanbod geldig in de deelnemende Petit Bateau-winkels gelegen in Nederland, en op de Nederlandse site van Petit Bateau (www.petit-bateau.be/nl). Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promotieaanbiedingen, met uitzondering van eventuele boosters en gratis verzending indien van toepassing. Onmiddellijke korting aan de kassa in de deelnemende boetieks en op www.petit-bateau.be/nl. De getrouwheidskorting kan niet worden gebruikt voor de aankoop van de artikelen die tijdens deze aanbieding worden weggegeven.

SALE BELGIUM – Laatste afprijzing

*Solden nieuwe afprijzing vanaf 16 juli 2021 : -50% op dagcollectie-artikelen (met uitzondering van artikelen genoteerd als " artikel zonder korting", ondergoed en nachtkleding), binnen de grenzen van beschikbare voorraden. Aanbieding met betrekking tot de huidige collectie en eventuele referenties uit vorige Petit Bateau-collecties. Aanbod geldig in de deelnemende Petit Bateau-winkels gelegen in België, en op de Belgische site van Petit Bateau (www.petit-bateau.be/nl). Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promotieaanbiedingen, met uitzondering van eventuele boosters en gratis verzending indien van toepassing. Onmiddellijke korting aan de kassa in de deelnemende boetieks en op www.petit-bateau.be/nl. De getrouwheidskorting kan niet worden gebruikt voor de aankoop van de artikelen die tijdens deze aanbieding worden weggegeven.

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

*Aanbieding geldig bij elke aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partnerships en cadeaukaarten) met een minimale waarde van €49 in één enkele aankoop. Strikt persoonlijk aanbod, éénmaal geldig per aangegeven familielid op het klantaccount. Naar keuze: een product benoemd door Petit Bateau, zolang de voorraad strekt, of een voucher van €10, in één keer te besteden en enkel geldig op de bovenstaande aankoop. Aanbieding geldig gedurende 2 maanden vanaf de aangegeven verjaardagsdatum van de betrokken klant, zoals vermeld op het klantaccount. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en getrouwheidskortingen.

Aanbieding geboorte

Keuze tussen een paar slabbetjes, tot zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig vanaf 49€ aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partenerships en cadeaukaarten) in één enkele aankoop. Aanbod éénmaal geldig, enkel voor de leden en nieuwe leden van het getrouwheidsprogamma "The Big Family" die een kind van maximum 3 maand oud hebben. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be met de code BABY. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.