Voorwaarden lopende aanbiedingen

Sale Nederland

*Aanbieding geldig vanaf 04/01 t.e.m. 21/01/2021. Korting van 20/30/40/50% op de artikelen uit de FW20-collectie vermeld met een gekleurde etiket. Geldig in de deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in Nderland en op www.petit-bateau.be/nl. Exclusief levering in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen behalve de gratis levering indien van toepassing. Niet cumuleerbaar met de getrouwheidskorting. **Gratis verzendkosten bij aankoop vanaf €75 in één enkele aankoop op www.petit-bateau.be/nl. Geldig vanaf 04/01 t.e.m. 21/01/2021. Gratis levering zonder minimumaankoop tijdens deze periode. Levering uitsluitend in België en Nederland. Waarde : €4.95

Sale Belgie

Tot -50% op de volledige collectie !

*Aanbieding geldig vanaf 15 t.e.m. 21 januari 2021. Korting van 30/40/50% op de artikelen uit de FW20-collectie vermeld met een gekleurde etiket. Geldig in de deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België en op www.petit-bateau.be/nl. Exclusief levering in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen behalve de gratis levering indien van toepassing. Niet cumuleerbaar met de getrouwheidskorting. **Gratis verzendkosten bij aankoop vanaf €75 in één enkele aankoop op www.petit-bateau.be/nl. Geldig vanaf 15/01 t.e.m. 21/01/2021.Levering aangeboden zonder minimumaankoop tijdens deze periode. Levering uitsluitend in België en Nederland. Waarde : €4.95

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

*Aanbieding geldig bij elke aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partnerships en cadeaukaarten) met een minimale waarde van €49 in één enkele aankoop. Strikt persoonlijk aanbod, éénmaal geldig per aangegeven familielid op het klantaccount. Naar keuze: een product benoemd door Petit Bateau, zolang de voorraad strekt, of een voucher van €10, in één keer te besteden en enkel geldig op de bovenstaande aankoop. Aanbieding geldig gedurende 2 maanden vanaf de aangegeven verjaardagsdatum van de betrokken klant, zoals vermeld op het klantaccount. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en getrouwheidskortingen.

Aanbieding geboorte

Keuze tussen een paar slabbetjes, tot zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig vanaf 49€ aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partenerships en cadeaukaarten) in één enkele aankoop. Aanbod éénmaal geldig, enkel voor de leden en nieuwe leden van het getrouwheidsprogamma "The Big Family" die een kind van maximum 3 maand oud hebben. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be met de code BABY. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.