Voorwaarden lopende aanbiedingen

3 kledingstukken voor de prijs van 2

Naar keuze uit een selectie van baby- en kinderartikelen*

*Aanbieding geldig vanaf 24 maart 2021, zolang de voorraad strekt of tot 27 april 2021: exclusief op een selectie baby- en kinderartikelen (bermuda's, shorten, cardigans, cache-cœurs, vestjes, body's, onderbroeken, T-shirts, sous-pulls) voorzien van een sticker “1+1=3 ”. Aanbieding geldig bij aankoop van 3 artikelen in één enkele aankoop. Het gratis artikel komt overeen met het goedkoopste artikel in uw mandje. Aanbod geldig en op www.petit-bateau.be/nl. Levering uitsluitend in België en in Nederland.

Pyjama party

*Aanbieding exclusief voor de leden van het getrouwheidsprogramma The Big Family en nieuwe leden. Geldig vanaf 30maart t.e.m. 04 april 2021 op de Nachtcollectie (FW21), bij aankoop vanaf 2 stuks in één enkele aankoop (behalve permanente items, ondergoed, partnerships, Dagcollectie, cadeaukaart, en accessoires). Betreffende referenties beschikbaar aan de kassa en online vermeld. In de deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg en op www.petit-bateau.be/nl. Niet cumuleerbaar met andere lopende promotionele aanbiedingen (met uitzondering van de gratis verzending indien van toepassing). Niet cumuleerbaar met de getrouwheidskorting. Levering uitsluitend in België en in Nederland.

Eerste voordeel

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting», cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) tijdens de bepaalde periode. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en de getrouwheidskortingen. Korting onmiddellijk verrekenbaar aan de kassa van de deelnemende boetieks of automatisch in uw online winkelmandje.

Kinderen Verjaardag

*Aanbieding geldig bij elke aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partnerships en cadeaukaarten) met een minimale waarde van €49 in één enkele aankoop. Strikt persoonlijk aanbod, éénmaal geldig per aangegeven familielid op het klantaccount. Naar keuze: een product benoemd door Petit Bateau, zolang de voorraad strekt, of een voucher van €10, in één keer te besteden en enkel geldig op de bovenstaande aankoop. Aanbieding geldig gedurende 2 maanden vanaf de aangegeven verjaardagsdatum van de betrokken klant, zoals vermeld op het klantaccount. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.

Volwassen Verjaardag

Aanbieding geldig op uw favoriete artikel (behalve op artikelen vermeld als « artikel zonder korting », cadeaukaarten, ronde prijzen en sales) hierboven vermeld. Strikt persoonlijke aanbieding, éénmalig geldig tijdens deze periode in alle deelnemende Petit Bateau boetieks gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg of op de website www.petit-bateau.be met levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties en getrouwheidskortingen.

Aanbieding geboorte

Keuze tussen een paar slabbetjes, tot zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig vanaf 49€ aankoop (uitgezonderd artikelen vermeld als artikelen zonder korting, partenerships en cadeaukaarten) in één enkele aankoop. Aanbod éénmaal geldig, enkel voor de leden en nieuwe leden van het getrouwheidsprogamma "The Big Family" die een kind van maximum 3 maand oud hebben. Aanbieding geldig in de deelnemende boetieks Petit Bateau gelegen in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg (uitgezonderd corners, concessies en outlets) en op www.petit-bateau.be met de code BABY. Levering exclusief in België en Nederland. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen en de getrouwheidskortingen.