PARTNERSHIP

ONTWIKKELINGSPOLITIEK

EEN BOETIEK OPENEN

Commissie-partnership

U bent… … een dynamisch handelaar, gepassioneerd door uw beroep. U houdt van Petit Bateau en van hetgene waar het merk voor staat. U zou uw eigen handelszaak willen creëren of uitbreiden, betrokken worden in het reilen en zeilen van een Petit Bateau boetiek en een hoogwaardig merk promoten. Uw boetiek... ...beschikt over een verkoopsoppervlakte van minimum 60 m2, een uitstalraam van minimum 3 meter en een grote opslagruimte. Ze is gelegen op een eersterangs locatie in een agglomeratie met minimum 40 000 inwoners. Om uw project te realiseren beschikt u over een persoonlijke inbreng (exclusief lening en/of krediet) die overeenkomt met minimum één derde van de totale investering. Wij stellen u een commissiesysteem op uw omzet voor, waarbij uw voorraad ter beschikking wordt gesteld door Petit Bateau, u dient deze dus niet zelf te financieren, noch het risico van onverkochte artikels op u te nemen.

Opleiding

Er wordt u een opleiding geboden aangaande de producten en verkooptechnieken van Petit Bateau. Ze wordt vervolledigd door een practische opleiding in de boetiek. Daarna kan u steeds rekenen op de ondersteuning van het commerciële team van Petit Bateau.

Marketingtools ter uwer beschikking

Op internationaal niveau geniet u van de effecten van communicatiecampagnes verspreid via pers, TV of bioscoop. Lokaal beschikt u over marketingtools zoals merchandising, het getrouwheidsprogramma en mailings.

HET MERK VERKOPEN

Multimerken winkel

Zowel in de Benelux als internationaal is Petit Bateau op zoek naar MULTIMERKEN PARTNERS om haar verschillende productlijnen (Baby, Kinderen, Volwassenen) te verdelen.

Sedert 1893 is PETIT BATEAU het Franse cultmerk bij uitstek met een passie voor de kindertijd. Door de jaren heen evolueerde het merk tot een unieke kledingstijl die ons het leven lang vergezelt. PETIT BATEAU heeft haar succes te danken aan een doorgedreven expertise in het fabricageproces, een onberispelijke kwaliteit, een unieke stijl, emblematische producten en aan haar naambekendheid als eigentijds en universeel merk. Wij wensen onze passie te delen met multimerken partners die graag bereid zijn PETIT BATEAU te verdelen en de waarden die het merk vertegenwoordigt verder uit te dragen, in een verkooppunt waar de overige merken compatibel zijn met het onze. Verdeeld door meer dan 400 multimerken winkels in de Benelux, beschikt PETIT BATEAU nog over een groot potentiëel tot ontwikkeling in deze markt dankzij het veelzijdig productaanbod dat gericht is naar verschillende doelgroepen : BABY, KINDEREN 2-10 jaar, VOLWASSENEN (Dames- & Zwangerschapskleding). In aanvulling op dit performante productaanbod kunnen wij u verschillende samenwerkingformules voorstellen die u zullen toelaten ons merk in optimale omstandigheden te verdelen. Een partnership kan eventueel gaan tot het plaatsen van een PETIT BATEAU corner in uw winkel en het voorzien van de nodige merchandising. Om de vraag naar onze producten te versterken bij uw klanten, zal u eveneens impact ondervinden van de internationale publiciteitscampagnes in de media, en kan u genieten van diverse marketingtools. Contacteer ons gauw !!!