Het beste van Petit Bateau,
altijd en overal!

Gift card

Bij Petit Bateau vindt u steeds het perfecte cadeau maar soms ontbreekt het wat aan inspiratie ... De magische oplossing is onze cadeaubon, die zowel online als in de winkel gebruikt kan worden!

De cadeaukaart is:

 • Aanpasbaar van
  ​€ 10 tot en met € 500
 • Een jaar geldig
  aankoopdatum
 • Beschikbaar
  en bruikbaar
  online en
  in de winkel
 • ​Te gebruiken voor
  1 of meerdere
  aankopen

Hoe kom ik aan een cadeaukaart? Dat is heel eenvoudig!

Ik koop hem online

 1. Ik ga naar gift-card.petit-bateau.be/
  en ik kies mijn cadeaukaart
 2. Ik personaliseer mijn cadeaukaart met een boodschap en/of een video
 3. Ik voeg de voornaam en het e-mailadres van de ontvanger van de kaart toe
 4. Ik kies een bedrag tussen € 10 en € 500 dat ik op de kaart wil zetten ​
 5. Ik valideer mijn bestelling en voilà! De ontvanger ontvangt zijn
  cadeaukaart onmiddellijk per e-mail

ik ga naar de winkel

 1. Ik ga naar mijn Petit Bateau winkel
 2. Ik kies mijn favoriete kaart en het bedrag tussen € 10 en € 500 dat ik op de kaart wil zetten
 3. Als ik dat wil, kan ik een persoonlijk briefje schrijven voor de ontvanger van de cadeaukaart
 4. En voilà! Ik kan de cadeaukaart geven in zijn hoesje

Heb je al een cadeaukaart?

Heb je een cadeaukaart gekregen of net weer teruggevonden?

Je kunt het saldo en de geldigheid hier controleren!

Waarom kiezen voor een cadeaukaart van Petit Bateau als geschenk?

De cadeaukaart van Petit Bateau is hét perfecte cadeau voor jonge of toekomstige ouders. Als u niet weet wat u als geboortecadeau moet geven, is deze kaart een uitstekende keuze. Ouders kunnen namelijk zelf kopen wat ze voor hun kind nodig hebben! Het bedrag, tussen 10 en 500 euro, bepaalt u helemaal zelf. Ouders kunnen de kaart gebruiken om speelgoed, luierdoeken, kleding en meer te kopen. Perfect om ouders én kinderen gelukkig te maken, zonder een miskoop te doen! Ouders die dit geboortegeschenk krijgen, kunnen de cadeaukaart benutten om de gewenste producten te kopen. De producten kunnen bovendien snel aan huis geleverd worden als de ouders niet naar een winkel van Petit Bateau kunnen komen. De cadeaubonnen zijn even persoonlijk als een klassiek cadeau en geven u de garantie dat u geen dubbel geschenk koopt.

Wat kunnen ouders kopen met de cadeaukaart?

Het voordeel van de cadeaubon van Petit Bateau is dat het hele gezin ervan kan profiteren! Jonge mama's kunnen de bon gebruiken voor de aankoop van een nuttig cadeau, zoals een vluchtkoffer, of een cadeau dat gewoon leuk is, zoals een iconisch gestreept T-shirt. De cadeaukaart is ook perfect om de babycollectie aan te vullen met trappelzakjes, body's, knuffeldoekjes, badcapes, enz. Petit Bateau kleedt alle jongens en meisjes met kleding van hoge kwaliteit, voor het grootste deel gemaakt van biologisch katoen. Ook voor setjes en geschenksets met leuke kleding bent u bij Petit Bateau aan het juiste adres. Een cadeaukaart blijft een geschenkidee waar u nooit iets verkeerd mee kunt doen. Ouders kunnen kiezen wat hen echt blij maakt of wat ze echt nodig hebben om de kosten door de komst van een baby wat te drukken.

Waar kan ik mijn cadeaukaart gebruiken?

U kunt de cadeaukaart van Petit Bateau in de winkel en online gebruiken. Ze is geldig voor alle producten, waardoor de kaart een perfect geboortecadeau is voor ouders die geen tijd hebben gehad om een geboortelijst samen te stellen. De cadeaukaart is één jaar geldig en volledig personaliseerbaar. De kaart kan voor één of meerdere aankopen gebruikt worden omdat het saldo niet verloren gaat! Met een cadeaukaart kunt u op beide oren slapen, u geeft steeds het perfecte cadeau! Petit Bateau biedt alles wat u nodig hebt om de komst van een baby voor te bereiden en hem in de beste omstandigheden te verwelkomen. Onze iconische producten laten alle toekomstige ouders dromen en met onze cadeaukaarten kunnen ze alles kopen wat ze willen. Elke creatie van Petit Bateau is van hoogwaardige kwaliteit om baby's, peuters en kleuters blij te maken. Zelfs kinderen tot 18 jaar vinden bij Petit Bateau alles wat ze zoeken.