• coltrui met knopen voor dames zwart Noir

    Exclu web

coltrui met knopen voor dames

Artikelnummer 46635 Petit Bateau
- +
€ 69,90
Levering
binnen 5 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 4663501200

Oude collectie

  • Coltrui in gesatineerd zwart met knopen op de schouders en aan de zijkant van de kraag.
  • In zwarte gesatineerde en soepele jersey van Supima katoen
  • Soepel model met een opstaande kraag en goudkleurige metalen knopen op het patje op de linkerschouder en aan de zijkant van de kraagDraag de kraag open of dicht.
  • Bijzonder elegante gesatineerde stof en vrouwelijke details

Stof

  • 100% Katoen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie