• Lange babybody met milleraies-strepen voor meisjes roze Vienne / wit Ecume

    Exclu web

    -40%
Artikelnummer 1502438 Petit Bateau

Lange babybody met milleraies-strepen voor meisjes

- +

Vanaf

€ 19,90 € 11,94
The big family

Met deze aankoop zult u + 12 getrouwheidspunten sparen.

Levering
binnen 8 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 1502438000

Oude collectie

  • Vorige collectie. Deze babybody voor meisjes heeft lange mouwen en benen, en kan ook als pyjama worden gedragen. Deze grote klassieker is gemaakt van zachte en comfortabele tubic, het legendarische katoen van Petit Bateau dat de tand des tijds doorstaat. Schattig met de legendarische milleraies-strepen en de mooie stempelopdruk op de borst. Deze must have voor elke dag is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de Amerikaanse hals. - ronde, Amerikaanse hals - lange mouwen - lange benen - milleraies-strepen

Stof

  • 100% Katoen
Maximum temperatuur 40 ° C • normaal draaien
niet bleken
niet in de droger
ijzer bij een maximale temperatuur van 150 ° C
Niet professioneel reinigen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie