Document

Innovatieve producten

Petit Bateau haalt al jaar en dag zijn inspiratie bij kinderen! Dus blijven we creëren, innoveren en uitvinden, om kleding te maken die kinderen vrij laat bewegen en het leven van ouders makkelijker maakt, en dat al 130 jaar lang.

Kerncijfers

1893

Oprichting
van Petit Bateau

1918

Uitvinding van
het slipje

2025

100% milieuvriendelijke
materialen

innovationbebe

Innovaties voor baby

Uw kleine spruit is het grootste wonder uit uw leven. Om het nieuwe leven met uw kleine wonder nog mooier te maken, innovert Petit Bateau al 130 jaar met slim ontworpen kleding die zacht aanvoelt. De kleding laat uw kind in alle vrijheid bewegen en geeft u als ouder meer tijd en rust! 

innovationenfant

Innovaties voor kinderen

De kindertijd is veel te snel voorbij om uw kind onhandige kleding en niet zo mooie pyjama's te laten dragen. Innoveren is het handelsmerk van Petit Bateau. Wie kiezen voor kleding die past binnen een veranderende wereld en geschikt is voor kinderen die snel de wereld willen ontdekken!

innovationadulte

Innovaties voor dames

Je goed in je vel voelen is je ook goed in je kleding voelen. Petit Bateau denkt ook aan de grote kinderen door handig, comfortabele, elegante en stevige kleding voor volwassenen te ontwerpen. 

Innovaties voor dames

Slips

In 1918, Geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p’tits bateaux qui vont sur l’eau ont-ils des jambes ? knipte Etienne Valton, de zoon van de oprichter, de pijpjes van zijn onderbroek ... En het katoenen slipje was een feit!

Bekijk de collectie