• Effen meisjescardigan wit Ecume
  • Effen meisjescardigan wit Ecume
  • Effen meisjescardigan wit Ecume

    Exclu web

  • Effen meisjescardigan wit Ecume

    Exclu web

Artikelnummer 12666 Petit Bateau

Effen meisjescardigan

- +
€ 26,90
The big family

Met deze aankoop zult u + 27 getrouwheidspunten sparen.

Levering
binnen 8 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 1266601050

Oude collectie

  • Vorige collectie. Ideale meisjescardigan om te spelen met kleurencombinaties. Staat heel leuk als een twinset met de hemdjes uit deze collectie. Het superlichte 2x2 geribde katoen is een iconische Petit Bateau stof die elasticiteit, lichtheid, soepelheid en zachtheid centraal plaatst. De klassieke snit met V-hals en knopenrij vooraan is piekfijn afgewerkt. Een absolute must have voor het hele seizoen! - V-hals - lange mouwen - effen

Stof

  • 100% Katoen
Maximum temperatuur 40 ° C • normaal draaien
niet bleken
niet in de droger
ijzer bij een maximale temperatuur van 150 ° C
Niet professioneel reinigen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie