• Effen meisjeslegging in stretchkatoen grijs Poussiere
  • Effen meisjeslegging in stretchkatoen grijs Poussiere
  • Effen meisjeslegging in stretchkatoen grijs Poussiere

    Exclu web

  • Effen meisjeslegging in stretchkatoen grijs Poussiere

    Exclu web

Effen meisjeslegging in stretchkatoen

Artikelnummer 16662 Petit Bateau
- +
€ 20,50
Levering
binnen 5 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 1666209050
  • Deze effen meisjeslegging is gemaakt van stretchjersey. Deze stof op basis van katoen en elasthan zorgt voor extra comfort en behoudt heel mooi zijn vorm. Draag deze legging onder een rok of jurk uit de collectie, of met een top als homewear. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Stof: 93 % katoen en 7 % elasthan
Maximum temperatuur 30 ° C • zacht draaien
niet bleken
niet in de droger
ijzer bij een maximale temperatuur van 110 ° C / strijken stoom kan leiden tot onherstelbare schade
Niet professioneel reinigen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie