La grande tribu La grande tribu

UN PROGRAMME IMAGINÉ  POUR VOUS UN PROGRAMME IMAGINÉ  POUR VOUS

Experts, partners, beïnvloeders:
ontdek de mensen met wie we deze mooie verrassingen hebben bedacht!

ONZE EXPERTEN ONZE EXPERTEN

De tips die wij u geven om uw gezin de dag door te loodsen zijn afkomstig van twee kinderprofessionals.

ONZE EXPERTEN ONZE EXPERTEN

De tips die wij u geven om uw gezin
de dag door te loodsen zijn afkomstig
van twee kinderprofessionals.

Charlotte Poussin

Auteur en montessorileerkracht

Moeder van 5 kinderen en Montessori-onderwijsspecialist. Charlotte is de auteur van vele naslagwerken over dit onderwerp. Ze is ook lid van het bestuur van de Montessori Vereniging van Frankrijk. Daarnaast begeleidt ze al 15 jaar kinderen als onderwijzeres en Montessorischooldirectrice.

Ik heb met veel plezier mijn ervaring met Petit Bateau gedeeld over de tips en adviezen om de ouders te informeren over de ontwikkeling van het kind en de noodzaak om een omgeving te creëren die aan hun basisbehoeften voldoet.

Gilles Vaquier de Labaume

Opleider en specialist in vaderschap

Papa van 2 kinderen en een staatsdiploma kleuteronderwijs, Gilles is de oprichter van het Atelier du futur papa. Tijdens deze workshops deelt hij de essentiële dagelijkse benodigdheden voor de verzorging van de baby en geeft hij tips voor een positieve opvoeding.

ONZE BEINVLOEDERS ONZE BEINVLOEDERS

Vier beïnvloedende moeders hebben creatieve kits voor u ontworpen voor de verjaardagen van uw kinderen
Ontdek de...

ONZE BEINVLOEDERS ONZE BEINVLOEDERS

Vier beïnvloedende moeders hebben creatieve kits voor u ontworpen voor de verjaardagen van uw kinderen Ontdek de...

@poulettemagique

Hoe zou u uw wereld definiëren op Instagram?
Mijn wereld is kleurrijk, gevuld met vintage, speelgoed, doe-het-zelf en gastronomische recepten. Elke foto is een regenboog als je mijn voer feed bekijkt, het idee is om van deze ruimte een weldadige plek vol herinneringen of ontdekkingen te maken voor popcultuurfans, allemaal besprenkeld met goede adressen en zuidelijke accenten.
Welke soorten inhoud creëert u voor uw gemeenschap?
Ik creëer volgens de wensen van het moment, doe-het-zelf, recepten, en ik deel mijn vondsten op de rommelmarkt en mijn collecties. Ik hou ook van het werken rond papier en het maken van stop-motion, mijn inhoud is een soort logboek dat echt varieert, afhankelijk van wat ik vind om te recyclen, te testen of wat ik verzamel, zoals polaroids.
Wat waren uw inspiratiebronnen voor het maken van deze verjaardagskits?
Ik heb geprobeerd om als richtlijn de kleur te bewaren, elke kit heeft een andere toon en mijn eerste doel is echt om de kinderen plezier te brengen door middel van leuke en goede taarten (niet te vergeten de smaak, erewoord van een lekkerbek). Ik vroeg ook mijn 8-jarige dochter om advies omdat zij de beste persoon was om haar mening te geven.
Heeft u een grappig verhaal te vertellen over de verjaardag van één van uw kinderen?
Ja, ik had een grote fiasco op een verjaardag voor mijn dochter die ons 3 jaar later weer aan het lachen maakt....... Tijdens een verjaardagsfeestje vroeg ik de kinderen een pinata te raken die ik had gekocht en geïnstalleerd in de tuin, 10 minuten lang sloegen ze als gek, het onmogelijk te breken, er viel niets neer, de kleintjes konden er niet meer tegen.... En toen realiseerde ik me dat de pinata eigenlijk helemaal leeg was, geen snoep, er zat niets in, de grote MISLUKKING en 10 zeer teleurgestelde kinderen die naar me keken.... Gelukkig hebben we toen de pinata snel gevuld, opgehangen en die ging toen echt wel stuk, maar op dat moment lachte iedereen me uit en nu controleer ik altijd de inhoud van een pinata of ik maak hem zelf.

@morganours

Hoe zou u uw wereld definiëren op Instagram?
Op instagram, heb ik altijd de voorkeur gegeven aan het plaatsen van foto's van een “esthetisch dagelijks leven". Ik deel vaak mijn versieringen, de zelfgemaakteprojedten, de plaatsen die ik bezoek, de momenten van het leven met mijn zoon Armand en alle planten die ons omringen.
Welke soorten inhoud creëert u voor uw gemeenschap?
Ik ben al meer dan 10 jaar aan het bloggen en ik denk dat een groot deel van mijn gemeenschap mij kent vanwege mijn zelfgemaakte projecten (eerder decoratie en inrichting van kinderkamers...). Mijn leven en mijn wens om te publiceren zijn duidelijk geëvolueerd sinds de creatie van mijn blog, maar ik heb mijn publicaties altijd gevolgd in overeenstemming met wat ik leuk vond, ook al betekende het dat ik niet langer aan de verwachtingen voldeed. Mijn passie voor het weven, de inrichting van een nieuw appartement... mijn passie voor planten... een beetje mode en veel ontdekkingen. Ik ben eerder een persoon met meerdere verlangens, waarbij ik verschillende gebieden betrek, maar ik probeer altijd een beetje creativiteit of humor aan te brengen in wat ik voorstel.  
Wat waren uw inspiratiebronnen voor het maken van deze verjaardagskits?
Wat betreft het maken van verjaardagskits, heb ik me duidelijk laten meeslepen door het beeld dat ik van Petit Bateau heb. De keuze van de thema's moet cool, fris en leuk zijn. Ik heb het geluk dat ik de moeder ben van een 7-jarige jongen, Armand, die me hielp me te projecteren in alles wat een ongelooflijk verjaardagsfeestje zou moeten bieden. Ik stelde me dit alles voor, alsof het voor hem en zijn vrienden was.  
Heeft u een grappig verhaal te vertellen over de verjaardag van één van uw kinderen?
Voor zijn 7e verjaardag waren we met mijn tante op vakantie in de Vendée. Geen gek feestje op het programma.... hij wilde geen verjaardagstaart, maar zeemosselen! Oké, ik heb zijn wensen vervuld. En de kaars? We hebben die in een banaan geplant!  

@miss_etc

Hoe zou u uw wereld definiëren op Instagram?
Ik zou zeggen dat ik een univerele-LIFESTYLE die lijkt op het universum waar ik van hou. Het is een mix van beelden, met wandelingen/reizen, decoratie en met meer creatieve taferelen en wat doe-het-zelf.
Welke soorten inhoud creëert u voor uw gemeenschap?
Ik creëer lifestyle-inhoud die reizen, decoratie, een paar designsets en doe-het-zelfbeelden combineert. Ik plaats op mijn feed momentopnamen die de activiteiten van het moment of favorieten weerspiegelen.
Wat waren uw inspiratiebronnen voor het maken van deze verjaardagskits?
Mijn twee dochters zijn opgegroeid (18 en 16 jaar), ik heb al (twee keer!) verjaardagsfeestjes voor alle leeftijden meegemaakt! Voor deze kits probeerde ik me te herinneren wat ze leuk vonden, ik dwong mezelf om gemengd te denken, en ik hoop vooral om kostbare tijd te besparen voor vaders en moeders, met gebruiksklare dingen om af te drukken en tips om een decoratie te maken die er in een paar minuten geweldig uitziet.
Heeft u een grappig verhaal te vertellen over de verjaardag van één van uw kinderen?
Voor de 8ste verjaardag van mijn Jade bouwde ik mijn eerste pinata, ik heb mijzelf aangemeld en het was veel langer dan ik me had kunnen voorstellen. Ik had het zo goed in elkaar gezet, dat het volledig onverwoestbaar was. Ondanks de inspanningen van de kinderen op hun beurt, en dan de inspanningen van de vader van mijn kinderen, was er niets te doen, het geweld werd weerstaan We waren verbaasd over de degelijkheid ervan, en vooral gefrustreerd dat we de verrassingen die er in verborgen waren, niet konden doen vallen. We hebben de pinata dan eindelijk losgehaakt en op de grond opengemaakt. Sindsdien heb ik er nooit meer een gemaakt. En maak u geen zorgen, er zit er niet één in de kits die ik heb bedacht!

@jesussauvage

Hoe zou u uw wereld definiëren op Instagram?
Ik zou zeggen dat mijn wereld op IG nogal “kleurrijk” is, en behoorlijk verfijnd.
Ik geef de voorkeur aan de kwaliteit van mijn inhoud boven de kwantiteit:)
Welke soorten inhoud creëert u voor uw gemeenschap?
Ik bied een breed scala aan inhoud aan mijn gemeenschap: Lifestyle, decoratie, familie, reizen en meer en meer berichten die zich inzetten voor zaken die mij nauw aan het hart liggen (zoals dierenzaken of ecologie).
Wat waren uw inspiratiebronnen voor het maken van deze verjaardagskits?
Voor de kits werd ik geïnspireerd door mijn kinderen, door wat ze in de loop der jaren zo leuk vonden, door mijn ervaring als moeder gedurende 13 jaar. Ik werkte aan de verschillende thema's alsof ze voor hen waren geweest, en stelde me voor wat ze leuk zouden vinden.
En voor elk thema ging ik uit van een reeks precieze kleuren om een specifiek thema te creëren. Kleur speelt een doorslaggevende rol in mijn werk, het inspireert me enorm. :)
Heeft u een grappig verhaal te vertellen over de verjaardag van één van uw kinderen?
Wat in gedachten komt is niet bepaald een verjaardag, maar we zitten toch ruim binnen het thema. Op een dag wilde mijn zoon Ugo naar school met een “verjaardagstaart” hoed, zeer kleurrijk met kaarsen erop. Ik vertelde hem dat dit helaas niet mogelijk was, dus verborg hij hem in zijn schooltas. En volgens zijn leraar droeg hij hem de hele dag lang en alle kinderen op school wensten hem vele malen een gelukkige verjaardag. Ik ontdekte het toen ik het bij de uitgang oppakte, het kwam op me af met de beroemde hoed op! :)

ONZE PARTNERS ONZE PARTNERS

Voor de momenten die er toe doen, hebben we exclusiviteit verkregen bij onze favoriete merken. Speciaal voor u!

ONZE PARTNERS ONZE PARTNERS

Voor de momenten die er toe doen, hebben we exclusiviteit verkregen bij onze favoriete merken.
Speciaal voor u!
Vandaag de dag is het niet nodig om de wereld rond te reizen om een trendy decoratie te vinden die aangepast is aan elke verjaardag.
Met één klik is My Little Day de droomoplossing! My Little Day is vooral een liefde voor het feest en de kunst van emotionaliteit. Elke gelegenheid is een goed moment om samen te komen wanneer we confetti, ballonnen en glitter kunnen toevoegen.

Door lid te worden van De Grote Familie, ontvangt u per e-mail -15% om te gebruiken op de My Little Day website voor het organiseren van de verjaardag. uw kinderen
Vanuit hun werkplaats in Nantes biedt Rosemood mooie gepersonaliseerde uitnodigingen en prachtige fotoalbums voor alle gelukkige momenten van uw leven. U verwennen maakt deel uit van hun DNA: ze proeflezen de teksten, retoucheren de foto's en harmoniseren de lay-outs van alle creaties.
Uw goede nieuws en herinneringen zijn in goede handen!

Door lid te worden van De Grote Familie, ontvangt u exclusieve aanbiedingen per e-mail. -10% korting op geboorteaankondigingen, -15% korting op fotoalbums en meer, exclusieve aankondigingen in de kleuren van Petit Bateau!