• Bodywarmer rood Mars
 • Bodywarmer rood Mars
 • Bodywarmer rood Mars

  Exclu web

  -50%
 • Bodywarmer rood Mars

  Exclu web

  -50%

Bodywarmer

Artikelnummer 46477 Petit Bateau
- +

Vanaf

€ 59,90 € 29,95
Levering
binnen 5 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 4647703050

De Petit Bateau ‘Super ouate': een gewatteerde bodywarmer voor jongens en meisjes.

 • Petit Bateau lanceert de gloednieuwe ‘Super ouate': een gewatteerde bodywarme in doorgestikte tubic. Heerlijk warm en zacht!
 • We houden van de praktische en functionele details: de beschermende opstaande kraag, de ritssluiting en de steekzakken.
 • Draag hem op koudere dagen onder een oliejas of wintermantel. Of draag hem gewoon zo.
 • Stof: 60% Katoen 40% Polyester

Stof

 • 60% Katoen 40% Polyester

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie