• Sandalen MÉDUSE® geel Dore
 • Sandalen MÉDUSE® geel Dore
 • Sandalen MÉDUSE® geel Dore
 • Sandalen MÉDUSE® geel Dore

  Exclu web

  -50%
 • Sandalen MÉDUSE® geel Dore

  Exclu web

  -50%
 • Sandalen MÉDUSE® geel Dore

  Exclu web

  -50%

Sandalen MÉDUSE®

Artikelnummer 45716 Petit Bateau
- +

Vanaf

€ 22,90 € 11,45
Levering
binnen 5 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 4571631120

Oude collectie

 • MÉDUSE®, de sandalen die de zomer aankondigen !
 • Meer dan een eenvoudige sandaal in plastic, is de SUN sandaal van MÉDUSE® een onmisbaar schoeisel geworden dat ons de ganse zomer vergezelt. Ze is quasi synoniem voor vakantie en zon en herinnert aan onze kindertijd.
 • Dit iconisch schoeisel is als dusdanig beschikbaar voor zowel baby's als volwassenen, in 4 kleuren voor de kleintjes en 3 kleuren voor volwassenen. De binnenzool is uitgevoerd in het milleraiespatroon van Petit Bateau. Om te dragen zowel in de stad als op het strand!

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie