• Set van 3 jongensslipjes set .
 • Set van 3 jongensslipjes set .
 • Set van 3 jongensslipjes set .
 • Set van 3 jongensslipjes set .

  Exclu web

 • Set van 3 jongensslipjes set .

  Exclu web

 • Set van 3 jongensslipjes set .

  Exclu web

Set van 3 jongensslipjes

Artikelnummer 2828600 Petit Bateau
- +
€ 22,90
Levering
binnen 5 werkdagen
Artikel niet omruilbaar
in de winkel
Ref 2828600040

Oude collectie

 • Laat u bekoren door deze set van drie katoenen jongensslipjes. Deze set bestaat uit één slipje met een print van kleine luipaardjes, één slipje met oranje streepjes op een witte achtergrond en één effen groengrijs slipje met een zeefdruk van een luipaard vooraan. Leuk detail: de effen boord van elk slipje. Een set van avontuurlijke jongensslipjes, te combineren met de bijpassende bovenstukken!

Stof

 • 100% Katoen
Maximum temperatuur 40 ° C • normaal draaien
niet bleken
niet in de droger
ijzer bij een maximale temperatuur van 150 ° C
Niet professioneel reinigen

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie