ONZE T-SHIRTS

  • VOOR ELKE GENERATIE!

    Het T-shirt van Petit Bateau kent geen leeftijd en overstijgt ze allemaal. Iedereen heeft, had of zal ooit een T-shirt van Petit Bateau dragen. Het is hét T-shirt van onze kinderjaren, met onze eerste mooie brede ronde kraag ... Het is het eerste T-shirt dat we verzamelen, dat we ruilen met vriendinnetjes en nichten op vakantie ... Het is het T-shirt dat we van broer op zus doorgeven ... Het is het T-shirt van een veelzijdige vrouw, die houdt van hetzelfde iconische ontwerp als haar kinderen en als de vrouwen die ze bewondert. Het is het T-shirt dat nooit ouder wordt maar ons ouder ziet worden.

  • VOOR ELKE TIJD!

    Het T-shirt van Petit Bateau laat zich niet beïnvloeden door trends. We houden van zijn unieke kenmerken, zijn heel eigen kraag, zijn materialen, zijn legendarische zachtheid en zijn vormen waarin we ons graag terugvinden. Het volgt de evolutie van de vrouw en past zich aan haar aan ... Het is onveranderlijk, onverstoorbaar en een ware oase van rust. Het overstijgt elke tijd. Het is er altijd al geweest, bedacht, herdacht, aangepast en opnieuw aangepast, met u en voor u.

  • VOOR ELK AVONTUUR!

    Het T-shirt van Petit Bateau wordt graag uitgedaagd, besmeurd, getest ... Het past zich aan elk figuur, weer en wind en elk avontuur aan. Het doorstaat wasbeurt na wasbeurt. Soms machinaal gedroogd, soms opgerold in een bolletje onder in een tas, gedragen over een nat zwempak, onder een colbert, op een afspraakje, om in het weekend precies goed te zijn, om met uw kinderen te spelen. Elke keer hetzelfde, maar anders. Het past zich altijd aan alles aan, in een ronduit onberispelijke kwaliteit.

ONZE DAMES T-SHIRTS

VRIJ OM DE SNIT EN DE VORM TE KIEZEN

VRIJ OM DE SNIT TE KIEZEN

ONZE T-SHIRTS VOOR DE HELE FAMILIE

Kwaliteit (Franse normen):
talent,
speciale gave

Als er één ding is waar we onszelf de vrijheid niet geven, dan is het kwaliteit. Deze verbintenis dateert bovendien niet van gisteren, maar van meer dan 125 jaar geleden! Onze T-shirts worden door deze onverzettelijkheid in elke fase van het fabricageproces gedragen, uit respect voor degene die ze zullen dragen. We proberen daarbij ook bij te dragen tot het behoud van de planeet. Onze iconische T-shirts zijn gemaakt van natuurlijke materialen (linnen, katoen of een combinatie van beide). Ze worden gebreid in onze fabriek en bij onze partner in Marokko, waar vakkennis al twaalf decennia doorgegeven wordt : de machine die in de jaren 1960 door Petit Bateau werd uitgevonden om een strakke steek te versieren met een cocottesteek, wordt vandaag nog steeds gebruikt! Geen detail van onze T-shirts wordt aan het toeval overgelaten en wij zorgen er bij elk stadium voor dat ze stevig zijn. Van de naden tot de drukknopen, al onze T-shirts worden onderworpen aan 10 kwaliteitstesten* en zijn Oeko-Tex® gecertificeerd, wat de afwezigheid van giftige producten voor de huid garandeert.

Ja.
Petit Bateau breit de
steken van haar T-shirts

Onze kleren blijven superlang onberispelijk. Wat denk je: zijn het onze T-shirts of onze kinderen die niet bewegen? Het geheim van deze Petit Bateau handtekening zit zowel in de lange vezels als in een unieke knowhow die al meer dan 125 jaar in onze fabrieken wordt doorgegeven.

Ja.
Het breiwerk van de
Petit Bateau T-shirts wordt goedgekeurd
door 10 kwaliteitstesten*.

Een T-shirt dat even mooi als sterk is begint immers met onberispelijk breiwerk. Dat is de reden waarom we minutieus controleren met niet minder dan tien kwaliteitstesten*. De bestendigheid van kleuren en afmetingen, uitzicht, wasbestendigheid, kwaliteit van de biezen ... Wij zijn ongenadig bij onvolkomenheden om je een product te garanderen met een perfecte pasvorm en afwerking, zacht op de huid.

Kerncijfers

125 jaar

ervaring
en knowhow

Dat is 1500 maanden uitwerking, verbetering en overdracht van onze fabricagegeheimen: De manier van werken in ons atelier is wat een Petit Bateau T-shirt een unieke knowhow geeft op het gebied van zachtheid en kwaliteit.

10

kwaliteitstesten*

Jouw leven en dressing binnenkomen: dat moet je verdienen! Pas nadat ze alle 10 kwaliteitstesten* hebben doorstaan mogen onze T-shirts buitengaan. Om te weten hoe het aanvoelt om de perfectie te benaderen hoef je alleen maar een Petit Bateau T-shirt aan te raken!

100%

van onze T-shirts zijn
Oeko-texⓇ gecertificeerd

Je wil het beste voor je kind, wij willen het beste voor zijn huid. Het Oeko Tex Standard 100 label garandeert de afwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, dankzij regelmatige en zeer veeleisende controles. Onze T-shirts worden tot in de kleinste details en in elk productiestadium zorgvuldig onderzocht om elk risico op huidirritatie uit te sluiten.


*10 materiaaltesten: pluizen, dimensionale stabiliteit, sterkte, kleurvastheid: bestendigheid tegen wassen, water, wrijving, m2 gewicht, wasvastheid, opkrullen, hoekafwijking

Duurzaamheid (Franse normen):
vermogen om de tand
des tijds
te weerstaan

Onze shirts weerstaan wasbeurt na wasbeurt** en onze klanten waken hier al jaren over. Vandaag willen we echter meer dan ooit dit engagement opnieuw bevestigen: een milieuvriendelijker kledingstuk is in de eerste plaats een duurzaam kledingstuk. Hoe meer een T-shirt wordt gedragen, hoe kleiner de ecologische impact van de productie. Door het maken van duurzame kleding zorgen wij ervoor dat je kind deze kan dragen gedurende de hele tijd dat hij het nodig heeft, maar dat is niet alles: wanneer ze te klein worden staan de Petit Bateau T-shirts klaar om een ander leven te leiden bij een zusje, een neefje, een buurmeisje...
Duurzaam zijn betekent niet alleen de tijd maar ook de mode weerstaan: smaken veranderen maar het tijdloze Petit Bateau T-shirt gaat over de seizoenen en de jaren heen.

Ja.
Petit Bateau
T-shirts
hebben vele levens ​  ​

We kunnen helaas geen kleren maken die met je kinderen meegroeien. Maar er is een nog betere manier om hun ecologische voetafdruk te verkleinen: supersterke T-shirts maken die aan andere kinderen kunnen worden doorgegeven als de eerste eigenaar ze ontgroeid is. Na 125 wasbeurten** en 10 kwaliteitstesten* kunnen we garanderen dat onze T-shirts binnen de lijntjes gekleurd blijven.

Na 125 wasbeurten
& 10 kwaliteitstesten

Kunnen we garanderen dat onze T-shirts binnen de lijntjes gekleurd blijven. Uw Petit Bateau reist doorheen de tijd, door generaties en families terwijl ze hun mooie kleur maximaal behouden. Ze komen in allerhande kleuren voor de goede zaak.

Kerncijfers

1 kwaliteits T-shirt

= 1 duurzaam T-shirt

Hoe meer een kledingstuk wordt gedragen, hoe meer de ecologische voetafdruk van de vervaardiging ervan wordt geabsorbeerd. Daarom moet het overal bij passen en even goed bestand zijn tegen de mode als tegen de tijd. Petit Bateau steekt de handen uit de mouwen ... van haar T-shirts! Het Petit Bateau T-shirt, ontworpen als tijdloos artikel en gecontroleerd om de duurzaamheid te garanderen, kan zeer lang worden gedragen en wordt van kind op kind doorgegeven.

100%

van onze T-shirts
zijn gemaakt van
natuurlijke materialen

Van alle materialen geven wij de voorkeur aan katoen en linnen! Omdat de keuze van de grondstof een aanzienlijke invloed heeft op het milieu, hebben wij gekozen voor natuurlijke vezels. Katoen, katoen/linnen of 100% linnen: welkom in een wereld van zachtheid voor de huid.

Begin van de pagina