• uniseks iconische oliejas groen Litop
  • uniseks iconische oliejas groen Litop
  • uniseks iconische oliejas groen Litop
  • uniseks iconische oliejas groen Litop

uniseks iconische oliejas

Artikelnummer 4417411 Petit Bateau
- +
€ 159,00
Levering
binnen 5 werkdagen
Gratis ruilen in de winkel
Ref 4417411200

De onmisbare uniseks oliejas in PU met een jerseyvoering met milleraies strepen.

  • In effen PU.
  • De romp is gevoerd met jersey van 100 % katoen met milleraies strepen en de mouwen zijn gevoerd met polyester. Recht model met een verdekte rits onder een drukknooppasje, opgezette klepzakken met knopen, drukknopen met logo en een kap met trekkoord. De mouwen hebben onderaan een omslag in jersey met milleraies strepen. Rol ze dus op voor een origineel accent!
  • Iconische en waterafstotend model voor dames en heren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Stof: Buitenkant 100% Polyester Gecoat Polyurethane Voering Katoen RPS & kap 100% Katoen Voering Mouwen 100% Polyamide
  • Matière: Exterieur 100% Polyester Enduit Polyurethane Doublure Coton RPS & Capuche 100% Coton Doublure Manches 100% Polyamide

Stof

  • Buitenkant : 100% Polyester Enduit Polyurethane Voering : 100% Katoen Voering manches : 100% Polyamide

Een merk, een verhaal

Waarom deze naam? Het heeft niets met brei-of haakwerk te maken, het oorspronkelijke beroep van Pierre Valton, oprichter van het bedrijf in 1893. Alles is afkomstig van Etienne, zijn zoon, uitvinder van de slip in 1918 en deze vreemde naam is geïnspireerd door het kinderliedje "Maman les p'tits bateaux" gezongen door zijn vrouw gezongen voor hun kinderen. En de twee zijn met elkaar verbonden!
Meer informatie

Een knowhow, een kwaliteitsbreisel

Wanneer u 98% van het breisel van uw kleding zelf breit, begint de kwaliteit al bij de selectie van het garen, meedogenloos getest, en gaat verder tijdens de gehele productielijn tot aan het eindproduct, gecontroleerd vanuit elke perspectief. Daarom gaan onze breisels, flexibel maar sterk, heel lang mee!
Meer informatie

De keuze van verantwoorde vezels

Afgezien van de historische kwaliteit van onze kleding, is het nu onze verantwoordelijkheid om onze kleding voor te stellen die de kleinste voetafdruk op de planeet achterlaat. Na vlas en "organisch" katoen, gaan we op zoek naar andere vezels, vooral die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
Meer informatie

Een bepaald idee van de kindertijd

Voor "Kids, de echte!" ontwerpen we kleding voor een vrije, creatieve en turbulente jeugd. Elk jaar ontwikkelen we ook sponsor projecten of partnerschappen met verschillende culturele structuren die activiteiten ontwikkelen die gericht zijn op het ontwikkelen van creativiteit van kinderen en soms zelfs baby's.
Meer informatie